Het verhaal van Bo-Anne.nl - Bo-Anne.nl

Terug

Het verhaal van Bo-Anne.nl

Wie zijn wij?

We zijn gevestigd in Breda en zijn gespecialiseerd in kwalitatief en duurzaam paardenspeelgoed voor kinderen met alles rondom het "paardje spelen". We zijn ons eigen merk van creatieve paardenspeelgoed producten die we vaak zelf bedenken, samenwerken en/of laten maken door professionele bedrijven en sociale werkplaatsen. Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment aan (hout) paardenspeelgoed dat gemaakt word in Europesen landen.

Hoe is Bo-Anne ontstaan?

Door de jaren had mijn vrouw Annemarie al veel leuke kinderproducten bedacht waaronder ook een houten paarden springhindernis voor onze dochter die zodoende thuis in onze tuin ook leuk paardje kon spelen als kind. Gelijk zagen we mogelijkheden en daardoor ben ik die gaan laten produceren door een sociale werkplaats en gaan verkopen.

Daarna is er meer paarden speelgoed toegevoegd

De site Bo-Anne is in dus in de loop van de jaren toegespitst op alles rondom kinderen en paardje spelen en zal de komende jaren nog meer onder de aandacht gebracht gaan worden binnen de doelgroep.

Waar komt Bo-Anne vandaan?

De naam voor de site van Bo-Anne is voortgekomen omdat het de naam is van mijn derde dochter Bo-Anne of Bo zoals wij haar noemen. Mijn idee was destijds in 2007 om ook een eigen merk met eigen bijzonder houten speelgoed op te zetten en de naam Bo-Anne vond ik daar goed bij passen.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »