Verzenden & retourneren - Bo-Anne.nl

Terug

Verzenden & retourneren

Bezorgen / verzendkosten

Indien het product voorradig is kunt u ervan uitgaan dat u het artikel vaak de volgende dag of de dag erna al in huis heeft (ook afhankelijk van de vervoerder waar wij geen invloed op hebben). Bij elk artikel staat vermeld hoe lang de verwachte levertijd op dat moment is. Wij zullen u echter altijd z.s.m. informeren wanneer u de bestelling kunt verwachten of wanneer de levertijd langer wordt dan beloofd. Indien een product speciaal bij een van onze producten gemaakt of besteld moet worden kan de levertijd iets langer zijn maar wij zullen u altijd spoedig informeren. Voor het verzendklaar maken, controleren, transporteren en bezorgen van uw bestelling betaalt u een bijdrage afhankelijk van het product en gewicht. Deze bijdrage zal ten alle tijden tijdens uw bestelling kenbaar worden gemaakt zodat u niet verrast wordt.

Versturen naar het buitenland

Leveren buiten Nederland en België is mogelijk, maar u dient altijd van te voren contact op te nemen met ons om te kijken of wij leveren aan het desbetreffende land en welke voorwaarden hiervoor van toepassing zijn.

Voor leveringen naar een ander land dan Nederland en België is de hoogte van de verzendkosten afhankelijk van het land en het te leveren product(en). U kunt hiervoor het beste vooraf prijsinformatie opvragen (zie contact). 

Retourneren

Voor uw bestelling bij Bo-Anne.nl (ACTIVE COMPANY) geldt een zichttermijn van 14 dagen na de verzenddatum. Binnen deze periode heeft u het recht om uw (deel)bestelling zonder opgave van redenen, mits ongebruikt, onbeschadigd en compleet, te retourneren. Dit is alléén mogelijk wanneer u voorafgaand via e-mail, fax of de post dit kenbaar maakt aan ons, onder vermelding van een artikelnummer, ordernummer en de aankoopdatum. Wij zullen u dan aangeven hoe u uw bestelling het beste kunt retourneren. Het reeds betaalde bedrag zal dan zo spoedig mogelijk worden teruggestort; uiterlijk binnen 14 dagen.

Retourportaal link : retour versturen

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »